Μαδούρο: «Θα αφοπλίσουμε όλους τους προδότες πραξικοπηματίες»

Στον απόηχο των όσων συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο κάλεσε σήμερα τον στρατό «να αγωνιστεί εναντίον όλων των πραξικοπηματιών» σε σημερινή του ομιλία.

propoli

«Ναι είμαστε σε πλήρη μάχη, το ηθικό πρέπει να είναι στον ανώτατο βαθμό σε αυτή τη μάχη για να αφοπλίσουμε όλους τους προδότες, όλους τους πραξικοπηματίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο βενεζουελάνος πρόεδρος.

Χθες Τετάρτη, ο Μαδούρο είχε δηλώσει πως δεν θα διστάσει να τιμωρήσει τους προδότες, όπως αποκάλεσε όσους ευθύνονται για την αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικής εξέγερσης στην οποία κάλεσε το πρωί της Τρίτης ο Χουάν Γκουαϊδό. Την ημέρα εκείνη, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, δήλωσε ότι διέθετε την υποστήριξη στρατιωτών οι οποίοι είχαν στασιάσει.

«Πίστη πάντοτε, προδοσία ποτέ!» αναφώνησε σήμερα ο Μαδούρο επαναλαμβάνοντας το σύνθημα που έχει ακουστεί σε όλες τις συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις της κυβέρνησης. «Κανείς δεν μπορεί να φοβάται. Είναι η ώρα για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Ειρήνη» κατέληξε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Loading