Μελ. Τραμπ: «Είμαι θύμα Bulling περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο στον κόσμο»

Σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, η Μελάνια Τραμπ προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας ότι η ίδια έχει πέσει «θύμα εκφοβισμού, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο».

propoli

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έκπληξη και του δημοσιογράφου που πήρε τη συνέντευξη με συνέπεια η πρώτη κυρία των ΗΠΑ να προσθέσει ότι «δεν είμαι παρά «ένα» από τα κυριότερα θύματα παρενόχλησης. Δείτε τι λένε οι άνθρωποι για μένα».

Όπως εξήγησε ως πρώην μοντέλο αυτός είναι και ο λόγος που ασχολείται τόσο ενεργά με την εκστρατεία BeBest, κατά του μπούλινγκ στο διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη αυτή, δόθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Γκάνα, το Μαλάουι, την Κένυα και την Αίγυπτο. «Θα προτιμούσα να επικεντρώνονται οι άνθρωποι σε αυτό που κάνω και όχι σε αυτό που φοράω» τόνισε.

Η Μελάνια Τραμπ είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια τον περασμένο Ιούνιο, όταν επισκέφθηκε ένα καταφύγιο παιδιών παράτυπων μεταναστών φορώντας ένα μπουφάν που στην πλάτη είχε γραμμένη τη φράση, «εμένα δεν με νοιάζει. Εσένα;».

Στο απόσπασμα που μεταδόθηκε σήμερα από το ABC, παραδέχεται ότι της αρέσει η ζωή της ως πρώτης κυρίας και ότι “πραγματικά της αρέσει να ζει στην Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο”. Δηλώνει μάλιστα έτοιμη να στηρίξει τον σύζυγό της αν εκείνος θελήσει να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιεί συχνά τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης –κατά κύριο λόγο το Twitter– για να επιτίθεται στους πολιτικούς αντιπάλους του, χωρίς να διστάζει να εξαπολύει και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Τον Ιούνιο του 2017 είχε εξαπολύσει επίθεση σε μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης που του άσκησε κριτική, χαρακτηρίζοντάς την “τρελή” και διαβεβαιώνοντας ότι την είδε να αιμορραγεί “λόγω μιας πλαστικής επέμβασης στο πρόσωπο”.

Loading