Νεκρή κι άλλη ανήλικη στην προσπάθειά της να βγάλει selfie

Τραγικό τέλος είχε μία κοπέλα στο Χιούστον των ΗΠΑ, η οποία έχασε τη ζωή της για μια… selfie φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η άτυχη νεαρή έβγαλε τη ζώνη της για να τραβήξει τη φωτογραφία όταν ενεπλάκη σε τροχαίο, μόλις λίγα τετράγωνα από το σπίτι της.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, η Κάιλι Μιλς με το ατυχές γεγονός του θανάτου της ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, αν και συνέβη πριν λίγους μήνες, στα τέλη Οκτωβρίου καθώς τα περιστατικά όσο περνάει ο καιρός και αυξάνονται.

Οι γονείς της αποκάλυψαν σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η κοπέλα, μαζί με τρεις φίλες της, κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο σε ένα πάρτι για το Halloween, όταν έβγαλε τη ζώνη της για να τραβήξει τη φωτογραφία.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η 17χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο. «Το αυτοκίνητο εξετράπη της κυκλοφορίας του. Πέθανε ακαριαία» αποκάλυψε ο πατέρας της, Ντέιβιντ Μιλς, στον σταθμό KTRK. «Όλα τα άλλα παιδιά που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο και φορούσαν τις ζώνες τους επέζησαν με μικρά τραύματα», πρόσθεσε.

Τι πιστεύουν οι αρχές για το περιστατικό

Οι αρχές θεωρούν ότι η οδηγός έτρεχε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Ο λόγος που οι γονείς της Κάιλι Μιλς μιλούν είναι για να προωθήσουν το ζήτημα της ζώνης ασφαλείας στο αυτοκίνητο, ενώ ξεκίνησαν μάλιστα και σχετικό ίδρυμα, με αυτό το σκοπό, στο όνομα της κόρης τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δυστυχισμένος πατέρας τόνιζε διαρκώς ότι η κόρη τους θα ήταν ζωντανή σήμερα, εάν φορούσε τη ζώνη της.

Loading