Νεκρός Παλαιστίνιος από Ισραηλινά πυρά στρατιωτών

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού, στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και βρισκόταν κοντά σε έναν ισραηλινό οικισμό στη Δυτική Όχθη.

propoli

Επίσης η πηγή ανέφερε ότι κανένας στρατιώτης δεν τραυματίστηκε κατά το επεισόδιο που σημειώθηκε κοντά στον εβραϊκό οικισμό Κίριατ Άρμπα στη νότια Δυτική Όχθη. «Ο δράστης εξουδετερώθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, με την παλαιστινιακή αστυνομία να αναφέρει ότι το θύμα ήταν ο 27χρονος, Ουαέλ Τζααμπαρί.

Να σημειωθεί ότι το Κίριατ Άρμπα βρίσκεται κοντά στη Χεβρώνα, όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί επιθέσεις παλαιστινίων εναντίων εβραίων εποίκων.

Πάντως οι πληροφορίες του ισραηλινού στρατού ελέγχονται, καθώς ο κάτοικος της Χεβρώνας, Αμπέλ αλ Μάουτι αλ Καουάσμι, τόνισε ότι ο Τζααμπάρι σκοτώθηκε από έναν ισραηλινό έποικο ο οποίος «σταμάτησε ξαφνικά το αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε». Μάλιστα ο Καουασμί συμπλήρωσε ότι άκουσε τέσσερις πυροβολισμούς και ότι το θύμα δεν κρατούσε «ούτε μαχαίρια, ούτε τίποτα».

Loading