Ν. Αφρική: Καταγγελίες του υπουργού εσωτερικών για εκβιασμό μέσω… ροζ βίντεο

Ένα σκάνδαλο σεξουαλικού περιεχομένου ταλανίζει τη Νότια Αφρική, με τον υπουργό Εσωτερικών, Μαλούζι Γκιγκάμπα να προχωρά σε καταγγελίες για την ύπαρξη ενός ροζ βίντεο για το οποίο δέχεται απειλές, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από την οικογένειά του στο Twitter.

propoli

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του υπουργού καταγγέλλει ότι πίσω από τη διαρροή αυτού του βίντεο που κυκλοφόρησε και έγινε viral στη χώρα βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες φέρονται να χάκαραν το τηλέφωνο του καθώς επίσης και πολιτικό από το κόμμα της αντιπολίτευσης.

Ο Μαλούζι Γκιγκάμπα από την πλευρά του τόνισε ότι το βίντεο αποτέλεσε αντικείμενο εκβιασμού προς αυτόν, από την περίοδο που διορίστηκε υπουργός Οικονομικών, τον Μάρτιο του 2017, εκβιασμό όμως στον οποίο δεν υπέκυψε.

Σ’ ότι αφορά το περιεχόμενο του βίντεο 13 δευτερολέπτων, σύμφωνα με τον επικεφαλής εταιρείας δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπεί τον Γκιγκάμπα «δείχνει μόνο τον υπουργό, να αυνανίζεται».

Η ανάρτηση συγνώμης προς την οικογένεια

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γκιγκάμπα απολογήθηκε στην οικογένειά του για την ύπαρξη του βίντεο, τονίζοντας ότι «η σύζυγός μου και εγώ μάθαμε με λύπη ότι ένα βίντεο που περιέχει υλικό σεξουαλικής φύσεως και που προορίζοντας μόνο για τα δικά μας μάτια, που εκλάπη όταν μου χάκαραν το τηλέφωνο, την περίοδο 2016-17, κυκλοφορεί μεταξύ πολιτικών.

Αυτό το βίντεο βρίσκεται στο επίκεντρο ενός αριθμού εκβιασμών που χρονολογούνται από την περίοδο που ανάγεται στον διορισμό μου ως υπουργός Οικονομικών στις 31 Μαρτίου. Όλες οι προσπάθειες όπως και η παραβίαση της προσωπικής μου επικοινωνίας και το χακάρισμα του τηλεφώνου μου, έχουν αναφερθεί στους αρμόδιους εκπροσώπους του νόμου και στις μυστικές υπηρεσίες και με ενημέρωσαν ότι έρευνες συνεχίζονται».

Loading