Οδηγός νταλίκας κοιμήθηκε στο τιμόνι και πετάχτηκε στον αέρα! (vd)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ένας οδηγός νταλίκας, καθώς όπως αποκάλυψαν οι κάμερες ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου ο οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και από την σύγκρουση πετάχτηκε στον αέρα.

propoli

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία για το τρομακτικό αυτό ατύχημα, εικάζεται ότι ο 39χρονος οδηγός του βαρέως οχήματος κοιμήθηκε στο τιμόνι και δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της σύγκρουσης να εκτοξευθεί στον αέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, σχετικά με το εν λόγω ατύχημα, ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο οδηγός του διερχόμενου οχήματος στο οποίο προσέκρουσε, δεν τραυματίστηκε.

«Ξέρουμε ότι η καμπίνα του φορτηγού συγκρούστηκε πάνω στο διαχωριστικό φράγμα, αλλά τώρα πρέπει να βρούμε τι προκάλεσε αυτό το ατύχημα. Από την προκαταρκτική έρευνα πιστεύουμε ότι ο οδηγός κοιμήθηκε ενώ οδηγούσε ή προσπάθησε να προσπεράσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Επίσης, πιστεύουμε ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας», ανέφερε αστυνομικός, ο οποίος έσπευσε στην σκηνή του δυστυχήματος.

Loading