Ο Μ. Φρίμαν ζητά συγνώμη από τις γυναίκες που ενοχλήθηκαν με τη συμπεριφορά του

Μπορεί ο ίδιος να αρνείται κατηγορηματικά ότι παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκες, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός, Μόργκαν Φρίμαν, έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από όσες γυναίκες ενδεχομένως να  ενοχλήθηκαν από απρεπή συμπεριφορά του.

propoli

«Είμαι συντετριμμένος που τα 80 χρόνια της ζωής μου κινδυνεύουν να υπονομευθούν, σε μια στιγμή, μετά τα δημοσιεύματα της Πέμπτης» ανέφερε ο πρωταγωνιστής μεγάλων ταινιών του Χόλυγουντ, που απολογήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τις αποκαλύψεις του CNN.

“Δεν υποσχέθηκαν εργασία με αντάλλαγμα το σεξ”

«Θέλω ωστόσο να είμαι ξεκάθαρος. Δεν προκάλεσα μη ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, ούτε επιτέθηκα σε γυναίκες. Δεν προσέφερα εργασία ή ανέλιξη με αντάλλαγμα το σεξ. Οποιαδήποτε τέτοια υπόνοια είναι ξεκάθαρα λανθασμένη» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «είμαι ένας άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να προσπαθήσει να κάνει άνδρες και γυναίκες να αισθάνονται άνετα γύρω μου και πως τους εκτιμώ. Σε αυτό το πλαίσιο ίσως συχνά να προσπαθούσα να αστειευτώ με γυναίκες και να τους κάνω κομπλιμέντα με τρόπους που πίστευα ότι είναι ανάλαφροι και χιουμοριστικοί».

Για να καταλήξει: «Ξεκάθαρα δεν έδινα πάντα την εντύπωση που ήθελα. Και γι’ αυτό απολογήθηκα την Πέμπτη και θα συνεχίσω να απολογούμαι σε όποιον αναστάτωσα, αλλά χωρίς ποτέ να υπάρχει πρόθεση».

Loading