Παλαιστίνια επιτέθηκε σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στη Δυτική όχθη

Η αστυνομία του Ισραήλ κατήγγειλε ένα περιστατικό επίθεσης εναντίον Ισραηλινών αστυνομικών από μια Παλαιστίνια γυναίκα, στην κατεχόμενη περιοχή της Δυτικής Όχθης.

propoli

Σύμφωνα με την ισραηλινή πλευρά, η γυναίκα φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του αστυνομικού, χωρίς ωστόσο να του καταφέρει κάποιο τραύμα, πριν συλληφθεί.

Η Παλαιστίνια επιτέθηκε σε συνοριοφρουρούς σε ένα βενζινάδικο κοντά στον Κφαρ Αντουμίν, έναν ισραηλινό οικισμό στη Δυτική Όχθη ανατολικά της Ιερουσαλήμ, ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Μίκι Ρόζενφελντ, εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας. Κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, διευκρίνισε.

Η επιτιθέμενη τραυματίστηκε από σφαίρες στο πόδι, ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για μία 37χρονη Παλαιστίνια από τη Γιάτα, νότια της Χεβρώνας, επίσης στη Δυτική Όχθη, μια περιοχή που κατέχεται από το Ισραήλ εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αστυνομία του Ισραήλ κλήθηκε στο σημείο, από έναν περαστικό, ο οποίος κατήγγειλε την ύποπτη συμπεριφορά της γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί όταν έφτασαν, της ζητούσαν να σταματήσει, όταν εκείνη έβγαλε ένα ψαλίδι από το σακίδιό της και έτρεξε προς το μέρος τους φωνάζοντας στα αραβικά.

Loading