Προσπάθεια νομικών να… σώσουν τον Κέβιν Σπέισι

Οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι προσπάθησαν να ανατρέψουν τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός επιχειρώντας να πείσουν τους δικαστές ότι ένα θύμα σεξουαλικής επίθεσης δεν μπορεί να δέχεται να το αγγίζουν για 3 λεπτά.

propoli

Οι δικηγόροι του ηθοποιού την περασμένη εβδομάδα προσήλθαν στο δικαστήριο επιδιώκοντας να ληφθεί μία απόφαση που θα εμποδίζει τους εισαγγελείς να υποβάλλουν κατηγορίες λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Σύμφωνα με το αντίγραφο – που ελήφθη από τους δικηγόρους της εφημερίδας Boston Globe – οι δικηγόροι του Σπέισι υποστήριξαν ότι ο άνδρας που κατηγόρησε τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση -ο οποίος ήταν 18 χρόνων εκείνη την εποχή- δεν ανέφερε το περιστατικό στις αρχές τη νύχτα που συνέβη ή ακόμα και την επόμενη μέρα. Οι δικηγόροι λένε ότι δεν έγινε καταγγελία για περισσότερο από έναν χρόνο.

Το φερόμενο ως θύμα είναι ο γιος του πρώην παρουσιαστή ειδήσεων Χίθερ Ούνρου, ο οποίος κατηγόρησε πέρσι δημοσίως τον Σπέισι ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στο γιο του σε μπαρ του Club Car στο Ναντάκετ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Loading