Πρώτα άναψε φωτιές στον Τραμπ και τώρα χωρίζει η Στόρμι Ντάνιελς

Η Στόρμι Ντάνιελς, η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών που έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο φαίνεται πως είχαν συνάψει δεσμό, θα πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δικηγόρος της.

propoli

«Η πελάτισσά μου Στόρμι Ντάνιελς και ο σύζυγός της Γκλεν αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους» έγραψε ο Μάικλ Αβενάτι στον λογαριασμό του στο Twitter. Η γνωστή πορνοστάρ παντρεύτηκε τον Γκλέντον Γκρέιν το 2010 και το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

«Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα και η ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται αμφισβητείται έντονα» συμπλήρωσε ο δικηγόρος, υπονοώντας ότι την αίτηση κατέθεσε ο Γκλέντον Κρέιν, χωρίς να αναφέρει τους λόγους που επικαλείται.

«Σκιές» γύρω από την αίτηση διαζυγίου

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο 41χρόνων σύζυγος της Στόρμι Ντάνιελς είναι μουσικός και πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών, σύμφωνα με το επαγγελματικό του προφίλ στη βάση δεδομένων Imdb. Συμμετείχε σε αρκετά συγκροτήματα χέβι μέταλ και συνόδευσε με τα ντραμς του καλλιτέχνες όπως την Κέιτι Πέρι και τους Λίνκιν Παρκ, προτού ξεκινήσει πορνογραφική καριέρα με το ψευδώνυμο Μπρέντον Μίλερ. Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ, συνελήφθη το 2015 για ενδοοικογενειακή βία, η μήνυση αποσύρθηκε το 2018.

Ο ιστότοπος TMZ γράφει ότι η ηθοποιός, ηλικίας 39 ετών, είχε δηλώσει «άγαμη» συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο μετά τη σύλληψή της σε κλαμπ του Οχάιο την 11η Ιουλίου.

 

Loading