Πυροβολισμοί σε κέντρο πυγμαχίας στο Δουβλίνο – Νεκρός ένας 30χρονος

Αιματηρή ένοπλη επίθεση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στο κέντρο πυγμαχίας Bray Boxing Club στην καρδιά της ιρλανδικής πρωτεύουσας, το Δουβλίνο. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 30χρονος άνδρας.

propoli

Η συγκεκριμένη επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο, έλαβε χωρά περίπου στις 7 το πρωί. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, νεκρός έπεσε από του πυροβολισμούς ένας 30χρονος άνδρας, ενώ τραυματίστηκαν και δύο άτομα.

Ο ένας εκ των τραυματιών είναι και ο ιδιοκτήτης του κέντρου πυγμαχίας Pete Taylor. Πρόκειται για τον πατέρα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας πυγμαχίας Katie Taylor. Η ίδια είχε κερδίσει το χρυσό τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, ενώ πριν μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου πλέον πραγματοποιεί τις προπονήσεις της, συνήθιζε να εξασκείται και η ίδια στο Bray Boxing Club.

Από την πλευρά της, η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, ανακοίνωσε ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνδράμει και ελικόπτερο. «Οι αξιωματικοί είναι στο σημείο. Οι δύο τραυματίες, 35 και 57 ετών, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο»

Loading