«Σημάδι διεθνούς απομόνωσης τα γέλια στην ομιλία Τραμπ στον ΟΗΕ»

Ως σημάδι διεθνούς απομόνωσης μετέφρασε τα γέλια πολλών αρχηγών κρατών κατά την διάρκεια της ομιλίας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ του Αμερικανού προέδρου Ντόνλαντ Τραμπ, Ιρανός κυβερνητικός αξιωματούχος.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, το πρακτορείο ειδήσεων Fars, μετέδωσε ότι ο επικεφαλής της ιρανικής επίλεκτης στρατιωτικής δύναμης, των Φρουρών της Επανάστασης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι τα «γέλια στην ομιλία Τραμπ είναι πολιτικός εξευτελισμός».

«Τους είδατε και ακούσατε το γέλιο τους», δήλωσε σύμφωνα με το Fars ο στρατηγός Μοχαμέντ Αλί Τζαφάρι.

«To μήνυμα αυτής της διαπόμπευσης ήταν η κατάρρευση του προσωπείου σας και η αυξημένη απομόνωση της Αμερικής και αυτό ήταν ένας μεγάλος πολιτικός εξευτελισμός».

«Σε λιγότερα από δύο χρόνια η κυβέρνησή μου έχει πετύχει περισσότερα από σχεδόν κάθε κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας μας», ήταν τα λόγια του Τραμπ που πυροδότησαν γέλια από παριστάμενους στη Γενική Συνέλευση.

Ο Τραμπ απηύθυνε έκκληση στη διεθνή κοινότητα να «απομονώσει το ιρανικό καθεστώς», καταγγέλλοντας τη «διεφθαρμένη δικτατορία», σύμφωνα με τον ίδιο, που βρίσκεται στην εξουσία στην Τεχεράνη.

«Να είστε βέβαιοι ότι ο λαός του Ιράν και η περιοχή γελάνε με τους παντελώς ψευδείς και γελοίους ισχυρισμούς σας αλλά δεν μπορείτε να ακούσετε το γέλιο τους από τόσο μακριά».

«Η Αμερική είναι το σύμβολο της καταπίεσης στον κόσμο. Και οι καταπιεσμένοι και εκείνοι που επιζητούν την ελευθερία ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον της», κατέληξε ο Τζαφάρι.

Loading