Σοκαρισμένοι οι Ιταλοί από τον άνδρα που έβγαλε σέλφι όταν ένα τρένο χτύπησε μια γυναίκα

Όταν μια γυναίκα από τον Καναδά χτυπήθηκε από ένα τρένο και τραυματίστηκε σοβαρά στη βόρεια Ιταλία, οι υπηρεσίες διάσωσης έσπευσαν άμεσα να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

propoli

Καθώς προσπαθούσαν να περιποιηθούν το θύμα ωστόσο, ένας νέος άνδρας που είδε το σκηνικό από την πλατφόρμα του σταθμού των τρένων και προτίμησε να βγάλει σέλφι αντί να τρέξει να βοηθήσει έχει προκαλέσει σάλο και θυμό στην γειτονική χώρα.

Ήταν ο ίδιος που απεικονίστηκε από έναν φωτορεπόρτερ, ο οποίος στη συνέχεια και βλέποντας ότι άνδρας αυτός έβγαζε σέλφι τόνισε ότι «έχουμε χάσει εντελώς την αίσθηση της ηθικής».

Η αστυνομία σήμερα συνέλαβε τον νεαρό ερασιτέχνη φωτογράφο και τον ανάγκασε να διαγράψει την φωτογραφία.

Η νεαρή γυναίκα από τον Καναδά που χτυπήθηκε από το τρένο στα τέλη του περασμένου μήνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά ακρωτηριάστηκε.

Αντίθετα η εικόνα που τράβηξε με το κινητό του ο άνδρας με τη λευκή βερμούδα και το λευκό σορτς εμφανίστηκε σε πολλές πρώτες σελίδες των εφημερίδων συγκεντρώνοντας παράλληλα πυρά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Corriere della Sera δήλωσε ότι ο άνδρας φαινόταν να κάνει με το ένα του χέρι το σχήμα V που σημαίνει νίκη ενώ με το άλλο τράβηξε την φωτογραφία.

Επίσης ένα σχόλιο της La Stampa έκανε λόγο για έναν «καρκίνο που διαβρώνει το διαδίκτυο». Ο νεαρός άνδρας δεν είναι κακός άνθρωπος υποστήριξε η Αντονέλα Μποραβέλι. Είχε όμως απενεργοποιήσει την ψυχή και την προσωπικότητά του και έγινε «αυτοματοποιημένο πλάσμα του διαδικτύου».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Νίκολα Σαβίνο» τόνισε στους ακροατές του ότι η «ανθρώπινη φυλή καλπάζει προς εξαφάνιση», ενώ ένας χρήστης του Twitter σημείωσε απλά ότι «Τίποτα δεν με εκπλήσσει πια».

Loading