Στη Λιέγη για να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης ο Αβραμόπουλος

Στη Λιέγη μετέβη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης της 29ης Μαΐου.

propoli

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικής Ασφάλειας και Ιθαγένειας εξέφρασε την αλληλεγγύη του στις οικογένειες των θυμάτων, στο αστυνομικό σώμα και τους πολίτες του Βελγίου, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι συναντήθηκε και με τον δήμαρχο της Λιέγης, Βίλυ Ντεμεγιέρ.

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος από την αποτρόπαια επίθεση εναντίον αστυνομικών και αθώων πολιτών στη Λιέγη. Οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, το αστυνομικό σώμα και τους πολίτες της Λιέγης» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του κ. Αβραμόπουλου.

«Το Βέλγιο δεν είναι μόνο του»

Συνεχίζοντας ο Ευρωπαίος Επίτροπος αναφέρθηκε στην αποτελεσματική επέμβαση της αστυνομίας ενώ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στο Βέλγιο.

«Χαιρετίζω τη γενναιότητα και την αποτελεσματική επέμβαση της αστυνομίας της Λιέγης. Δίνουν τη ζωή τους για να μας προστατεύουν καθημερινά, επεμβαίνοντας και δρώντας άμεσα. Το θαρραλέο έργο της αστυνομίας μας υπενθυμίζει ότι η μάχη ενάντια σε όσους απειλούν την ασφάλειά μας συνεχίζεται, σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο Βέλγιο όσο και την Ευρώπη. Η Λιέγη δεν είναι μόνη της. Το Βέλγιο δεν είναι μόνο του.»

 

Loading