Συνεχίζει τα «πυρά» κατά του CNN ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να εξαπολύει «πυρά» κατά των δημοσιογράφων του CNN. Αυτήν τη φορά τα έβαλε με γυναίκα δημοσιογράφο, κρίνοντας το ερώτημα που του έθεσε ως «ανόητο». Αξίωσε μάλιστα μεγαλύτερο «σεβασμό» για τον Λευκό Οίκο.

propoli

Είχε προηγηθεί η ένταση του Αμερικανού προέδρου με τον Τζιμ Ακόστα, ο οποίος του έθετε επίμονα ερωτήματα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ακυρώσει τη διαπίστευση του Αμερικανού ανταποκριτή στον Λευκό Οίκο.

Σήμερα, ήταν η σειρά της δημοσιογράφου Άμπι Φίλιπ, η οποία ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ εάν αντικατέστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησής του προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο της άκρως ευαίσθητης έρευνας για τη Ρωσία. «Τι ανόητη ερώτηση, να, μια ανόητη ερώτηση!» επανέλαβε ο δισεκατομμυριούχος, αποφεύγοντας να απαντήσει. «Σας παρακολουθώ πολύ. Θέτετε πολλά ανόητα ερωτήματα» συμπλήρωσε ο Τραμπ, δείχνοντας με το δάκτυλο την Φίλιπ.

Για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι

Ακολούθως τα έβαλε και πάλι με τους δημοσιογράφους, κατηγορώντας τους ότι δημιουργούν κλίμα εχθρότητας εις βάρος τους.  «Όταν βρίσκεστε στον Λευκό Οίκο, είναι για εμένα ένας χώρος πολύ ιερός. Είναι ένας χώρος πολύ ιδιαίτερος. Πρέπει να συμπεριφέρεστε στον Λευκό Οίκο με σεβασμό. Πρέπει να αντιμετωπίζετε την προεδρία με σεβασμό».

 

Loading