Ταξιτζής επέμενε να πληρωθεί εξτρά από ετοιμόγεννη με σπασμένα νερά!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία, η υπόθεση ενός επαγγελματία ταξιτζή ο οποίος επέμενε να πληρωθεί έξτρα, παρά το γεγονός ότι η πελάτισσά του ήταν ετοιμόγεννη.

propoli

Ο ταξιτζής, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, κράτησε την γυναίκα μέσα στο όχημα, περιμένοντας το μεγαλύτερο γιο της να πάει σε κοντινό ΑΤΜ και να κάνει ανάληψη στο ποσό που απαιτούσε ο πρώτος  ώστε να καθαρίσει το όχημα από τα νερά της εγκυμονούσας γυναίκας.

Η καταγγελία κάνει τον γύρο της χώρας και όχι μόνο με πολλούς να τα «χώνουν» στον ασυνείδητο ταξιτζή για το θράσος και την αναισθησία του, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τόσο την μητέρα όσο και το αγέννητο μωρό της.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Πιο αναλυτικά, η  43χρονη Τσέριζ Γουίλτ κατευθυνόταν με ταξί στην αγορά της πόλης του Στόουκ για να κάνει τα ψώνια της μαζί με τον 12χρονο γιο της, όταν διαπίστωσε ότι τα νερά της είχαν σπάσει κι έπρεπε αμέσως να μεταβεί στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Συνάντησε όμως την άρνηση του ταξιτζή, ο οποίος όχι μόνο δεν προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει δωρεάν στο νοσοκομείο αλλά απαίτησε να του καταβάλει επιπλέον 40 λίρες για να καθαρίσει το όχημα από τα «σπασμένα νερά» της εγκύου.

Η ίδια περιέγραψε στην κάμερα βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου όσα εφιαλτικά έζησε περιμένοντας τον γιο της να φέρει τα χρήματα, ενώ ο σύζυγός της ισχυρίστηκε πως η στάση του ταξιτζή δεν άλλαξε ούτε με την παρουσία του ίδιου, επιμένοντας πως πρόκειται για πολιτική της εταιρείας που άνηκε το όχημα.

Τελικά, μετά κόπων και βασάνων, η Γουίλτ έφτασε στο μαιευτήριο κι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, μένοντας όμως για πάντα με την ανάμνηση της απάνθρωπης συμπεριφοράς του ταξιτζή, ο οποίος αδιαφόρησε πλήρως για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα χρήματα.

Loading