Ταξιτζής στο Λονδίνο πέταξε από το ταξί αναίσθητο επιβάτη (vd)

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι σοκαριστικές εικόνες που έρχονται από την βρετανική πρωτεύουσα, όπου ένας ταξιτζής πέταξε κυριολεκτικά έναν πελάτη από το ταξί του στο δρόμο, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

propoli

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο City του Λονδίνου. Όλα ξεκίνησαν, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε μεσημεριανή ώρα αιχμής, όπου κυκλοφορούν δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, ένα ταξιτζής με το κλασσικό λονδρέζικο μαύρο ταξί, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, κατέβηκε και πέταξε κυριολεκτικά τον επιβάτη που καθόταν στα πίσω καθίσματα στο δρόμο, μπροστά στα μάτια ενός ταξιτζή που ήταν παρκαρισμένος ακριβώς από δίπλα.

Ο οδηγός μάλιστα του ταξί που παρακολουθούσε τα γεγονότα προσπάθησε αρχικά να δώσει την βοήθειά του, αλλά εν συνεχεία, όταν κατάλαβε για το τι επρόκειτο, έκλεισε την πόρτα του οχήματός του και κάθισε ήσυχος στη θέση του οδηγού.

Οι πρώτοι περαστικοί που έφτασαν στο σημείο, έσπευσαν να του παράσχουν βοήθεια ενώ μόλις λίγα λεπτά αργότερα, τον άτυχο άντρα παρέλαβε ένα ασθενοφόρο.

Το περιστατικό συνέβη στις 18 Μαΐου, ωστόσο οι αρχές για λόγους ασφαλείας το έδωσαν στο φως της δημοσιότητας μόλις πριν από μερικές ημέρες.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PHpDkYp9F7k

Loading