Ταϊλάνδη: Ένα 3χρονο κοριτσάκι πέθανε ξεχασμένο στο σχολικό

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από αστυνομική πηγή, ένα κοριτσάκι ηλικίας τριών ετών άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο από την ζέστη και την έλλειψη οξυγόνου, καθώς ξεχάστηκε μέσα σε αυτό για αρκετές ώρες.

propoli

«Το κοριτσάκι υπέκυψε από ασφυξία και την έντονη ζέστη που επικρατούσε μέσα στο σχολικό» διευκρίνισε η ίδια πηγή, που επικαλέσθηκε τους γιατρούς.

Να σημειωθεί ότι οδηγός του σχολικού είναι ένας 23χρονος που συνελήφθη καθώς παραδέχθηκε ότι δεν έλεγξε αν όλα τα παιδιά είχαν βγει από το λεωφορείο την ώρα που το κλείδωσε εκείνο το πρωί, τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Μόντρι Κουνγκουατμάι, επικεφαλής της περιφέρειας Σάι Μπούρι στη νότια Ταϊλάνδη.

Πάντως αυτό δεν είναι το πρώτο ανάλογο περιστατικό που σημειώνεται στη χώρα. Σύμφωνα με στοιχεία των αρχών στο διάστημα από το 2012 μέχρι το 2016, 13 παιδιά έμειναν ξεχασμένο μέσα σε αυτοκίνητα στην Ταϊλάνδη. Έξι από αυτά έχασαν τη ζωή τους.

Τον Ιούνιο, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι υπέκυψε στην επαρχία Χον Καέν (βόρεια Ταϊλάνδη) αφού το είχαν ξεχάσει για πολλές ώρες μέσα σ’ ένα σχολικό λεωφορείο.

Loading