Ταύρος καταπλάκωσε και σκότωσε αναβάτη!

Τη ζωή του έχασε ένας αναβάτης σε ροντέο, ο οποίος επιχειρούσε να «δαμάσει» έναν ταύρο. Στην προσπάθειά του να αποτινάξει τον Jason Gustavo Artavia Vasquez από πάνω του, ο ταύρος έπεσε στο πλάι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά συνθλίβοντάς τον με το βάρος του.

propoli

Το περιστατικό συνέβη  στην περιοχή Upala στην Κόστα Ρίκα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Vasquez να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στον ταύρο καθώς εκείνος πηδάει και τινάζεται μέσα στην αρένα, ενώ τη στιγμή που χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω στον άνδρα, το βίντεο τελειώνει.

Σύμφωνα με περιγραφές, ο ταύρος σηκώθηκε «ταρακουνώντας»  στην πλάτη του, αναίσθητο, τον Vasquez, σαν μαριονέτα. Μερικά δευτερόλεπτα μετά, τον πετά από πάνω του και ο 28χρονος καταλήγει ακίνητος κι αναίσθητος στο έδαφος.

Αποσπώντας την προσοχή του ταύρου, οι παριστάμενοι τρέχουν να βοηθήσουν τον αναβάτη και να τον απομακρύνουν από την αρένα.

Ποια ήταν η τύχη του νεαρού άνδρα

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ασθενοφόρο παρέλαβε  τον άτυχο αναβάτη σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά ο νεαρός άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Loading