Λευκός Οίκος: «Βίαια κτήνη» τα μέλη της συμμορίας MS-13

Ανακοίνωση σχετικά με τα μέλη της γνωστής εγκληματικής συμμορίας MS-13, εξέδωσε ο Λευκός Οίκος, χαρακτηρίζοντάς τους ως «βίαια κτήνη». Την ίδια φράση ακριβώς είχε χρησιμοποιήσει για τα μέλη της και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

propoli

Συγκεκριμένα, ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση 500 λέξεων, στην οποία χαρακτηριστικά χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό πάνω από 10 φορές, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων και ορισμένα από τα εγκλήματα της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Το κείμενο ξεκινάει λέγοντας πως «Πάρα πολλοί αθώοι Αμερικανοί έπεσαν θύματα της αδιανόητης βίας αυτών των κτηνών της MS-13», ενώ καταλήγει λέγοντας πως  «Όλη η κυβέρνηση του προέδρου Τραμπ εργάζεται αδιάκοπα για να οδηγήσει στη δικαιοσύνη αυτά τα βίαια κτήνη».

Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος από την πλευρά του, κατά την διάρκεια συζήτησης για τις πόλεις όπου εδρεύουν κυρίως μετανάστες, βρήκε αφορμή να καταγγείλει την οργάνωση, της οποίας τα μέλη κατάγονται κυρίως από το Ελ Σαλβαδόρ.

«Απελαύνουμε αυτούς τους ανθρώπους από τη χώρα δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσοι κακοί είναι. Δεν είναι άνθρωποι, είναι κτήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Loading