Δεν ήταν τρομοκρατικό το επεισόδιο με το φορτηγάκι που έπεσε σε πλήθος

Ο δράστης του χθεσινού επεισοδίου στην Ολλανδία, κατά την διάρκεια του οποίου ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε μουσικό φεστιβάλ, δεν είχε εν τέλει ως κίνητρο την τρομοκρατία ανακοίνωσαν νωρίτερα οι αρμόδιοι εισαγγελείς της χώρας.

propoli

Ο άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία του Άμστερνταμ χθες το βράδυ λίγες ώρες μετά το συμβάν το οποίο άφησε πίσω του έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Τι είχε συμβεί

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ένας 34χρονος άνδρας οδηγώντας ένα λευκό βανάκι, έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε το μουσικό φεστιβάλ Pinkpop στα νότια της Ολλανδίας γύρω στις 04:00 πμ. Εν συνεχεία εγκατέλειψε την σκηνή του δυστυχήματος, αλλά ωστόσο λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας, το οποίο διοργανώνεται στο Λάντγκρααφ, μια μικρή πόλη κοντά στα γερμανικά και βελγικά σύνορα, που βρίσκεται 220 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Άμστερνταμ. Στην σκηνή του συγκεκριμένου φεστιβάλ συμμετείχαν γνωστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως του Μπρούνο Μαρς, των Pearl Jam και των Foo Fighters.

Loading