Το Μουντιάλ θα φέρει την Ρωσία με τον μουσουλμανικό κόσμο πιο κοντά

Την άποψη ότι το Μουντιάλ που αναμένεται να διεξαχθεί το καλοκαίρι στην ρωσική πρωτεύουσα, μπορεί να φέρει πιο κοντά τον μουσουλμανικό κόσμο με την Ρωσία, εξέφρασε ο ο αντιπρόεδρος του ρωσικού οργανισμού τουρισμού (Rosturism).

propoli

Συγκεκριμένα, ο Αλεξέι Κονιουσκόφ, διετύπωσε την πεποίθησή του ότι οι τουριστικές ροές από τις μουσουλμανικές χώρες, θα αυξηθούν σημαντικά έπειτα από την διεξαγωγή Παγκόσμιου Κύπελλου Ποδοσφαίρου.

Τι ανέφερε ο Αλεξέι Κονιουσκόφ

Ο Κονιουσκόφ , μιλώντας από το βήμα του διεθνούς οικονομικού φόρουμ κορυφής «Ρωσία και ισλαμικός κόσμος KazanSummit», ανέφερε ότι:

«Τα στατιστικά στοιχεία που απορρέουν από τις πωλήσεις ταξιδιών στη Ρωσία, τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία και σε τρένα, δείχνουν ότι υπάρχει σταθερή ροή τουριστών από τις χώρες αυτές» δήλωσε ο Κονιουσκόφ, επισημαίνοντας, ότι η διεξαγωγή του Μουντιάλ 2018 προσφέρεται για την αύξηση των τουριστικών ροών από χώρες του μουσουλμανικού κόσμου στον οποίο υπάρχουν 1,9 δισεκατομμύρια δυνητικοί τουρίστες. Με δεδομένες αυτές τις τάσεις ο Κονιουσκόφ κατέληξε λέγοντας ότι «οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, διαπιστώνουμε σταθερή αύξηση των τουριστικών ροών από το Ιράν και άλλες περιοχές».

Loading