Τραμπ: «Νίκη των Δημοκρατικών θα φέρει το σοσιαλισμό»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, προειδοποίησε τους Αμερικανούς ψηφοφόρους, ότι θα επέλθει ο σοσιαλισμός στην χώρα, εάν ψηφίσουν τους Δημοκρατικούς στις επικείμενες ενδιάμεσες εκλογές για τη σύνθεση του Κογκρέσου που αναμένεται να διεξαχθούν της Τρίτης.

propoli

«Θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα. Καλωσήλθατε στη Βενεζουέλα», δήλωσε ο εκκεντρικός μεγιστάνας το βράδυ του Σαββάτου στην Πενσακόλα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην οποία εμφανίστηκε για να υποστηρίξει τους υποψήφιους του GOP για τη Γερουσία και για το αξίωμα του κυβερνήτη, τους Ρικ Σκοτ και Ρον ΝτεΣάντις.

Αναφορά και στο μεταναστευτικό

Παράλληλα, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της μετανάστευσης, με οξύτατο τρόπο, όπως κάνει συνήθως το τελευταίο διάστημα, κατά τον προεκλογικό του αγώνα για τις ενδιάμεσες εκλογές.

Οι Δημοκρατικοί, επανέλαβε την Κυριακή, θέλουν να καταργήσουν, «να σβήσουν τα σύνορα», βάζουν «τους παράτυπους μετανάστες μπροστά από τους Αμερικανούς πολίτες».

«Πρέπει να έχουμε σύνορα, αν θέλουμε να είμαστε σπουδαία χώρα», επέμεινε, παραπέμποντας στο κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Το πρόγραμμα των Δημοκρατικών για τη μετανάστευση είναι να έρθουν (στις ΗΠΑ) η διακίνηση των ναρκωτικών, η εμπορία ανθρώπων, τα καρτέλ των εγκληματιών», υποστήριξε ο Τραμπ στη Μοντάνα.

«Τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα μπορεί να είναι πολύ όμορφο θέαμα όταν χρησιμοποιούνται σωστά», είπε ακόμη ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Loading