Τραμπ προς Ρεπουμπλικανούς: Μην ασχολείστε με το μεταναστευτικό

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προέτρεψε νωρίτερα τόσο τους Ρεπουμπλικανούς βουλευτές όσο και τους γερουσιαστές να σταματήσουν να ασχολούνται με το ζήτημα της ψήφισης ενός νέου νομοσχεδίου για την μετανάστευση, έως τις εκλογές  του Νοεμβρίου.

propoli

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν λίγα 24ωρα, ο Αμερικανός πρόεδρος, έπειτα από την διεθνή κατακραυγή που δέχθηκε σε σχέση με την πολιτική της «μηδενικής ανοχής», βάσει τις οποίας οι γονείς που δεν έφεραν τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα, χωρίζονταν από τα παιδιά τους στα νότια σύνορα με το Μεξικό, υπέγραψε τελικά διάταγμα βάζοντας ένα τέλος σε αυτή τη πολιτική.

Έκτοτε, οι Ρεπουμπλικανοί κοινοβουλευτικοί, προσπαθούν να εισάγουν ένα νέο καθολικό νομοσχέδιο σε σχέση με την παράνομη μετανάστευση.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος, κάλεσε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Twitter, τους Ρεπουμπλικανούς να εγκαταλείψουν αυτή τη προσπάθεια, μέχρι τον Νοέμβριο, ελπίζοντας ότι θα εκλεγούν περισσότεροι κοινοβουλευτικοί του κόμματός του, μεταβάλλοντας την εύθραυστη πλειοψηφία τους στη Γερουσία (51-49).

«Εκλέξτε περισσότερους Ρεπουμπλικανούς τον Νοέμβριο και θα περάσουμε τα τελειότερα, δικαιότερα και πιο συνολικά Νομοσχέδια για τη Μετανάστευση που υπάρχουν στον κόσμο», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

«Οι Ρεπουμπλικανοί θα πρέπει να σταματήσουν να χάνουν τον χρόνο τους με το θέμα της Μετανάστευσης μέχρι να εκλέξουμε περισσότερους Γερουσιαστές και Βουλευτές τον Νοέμβριο. Οι Δημοκρατικοί παίζουν απλώς παιγνίδια, δεν έχουν πρόθεση να κάνουν κάτι για να λύσουν αυτό το πρόβλημα δεκαετιών. Μπορούμε να περάσουμε σπουδαία νομοθεσία μετά το Κόκκινο Κύμα!», κατέληξε ο Τραμπ.

Loading