«Τώρα θα σε κυνηγήσω αλογομούρα»

Αδυσώπητος είναι ο… πόλεμος μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και της πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς.

propoli

Εκτός από τις δικαστικές αίθουσες πάντως η κόντρα τους συνεχίζεται και στο διαδίκτυο, με τα… τιτιβίσματα αμφότερων να είναι συνεχή και σκληρά.

Η απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει την αγωγή της Ντάνιελς εναντίον του Τραμπ, έκανε τον Αμερικανό πρόεδρο να εξαπολύσει επίθεση εναντίον της.

«Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς κατά Τραμπ. Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα. Είναι μια απάτη».

Η απάντηση όμως της Ντάνιελς δεν άργησε να έρθει και ήταν εξίσου «ηχηρή», δείγμα ότι η γυναίκα που κατηγορεί τον Τραμπ για εξωσυζυγική σχέση όταν η Μελάνια Τραμπ ήταν έγκυος στο γιο του δεν πρόκειται να παραιτηθεί της υπόθεσης.

«Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον πρόεδρο. Εκτός από τα… κουσούρια του επιδεικνύει μίσος για τις γυναίκες και απώλεια αυτοελέγχου στο Twitter ξανά. Και πιθανότατα και μια ροπή προς την κτηνοβασία. Αποδέχομαι την πρόκληση, μικρέ».

Loading