Φρίκη στην Ινδία: Άνδρας θυσίασε την 4χρονη κόρη του στο σατανά

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της δολοφονίας μιας τετράχρονης στην Ινδία, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την θυσίασε στον σατανά.

propoli

Το ειδεχθές αυτό έγκλημα, έλαβε χώρα στην Ινδία στην περασμένη Πέμπτη, για θρησκευτικούς όπως επικαλέστηκε ο δράστης λόγους.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στις αρχές έπειτα από την σύλληψή του, ο 26 ετών άνδρας, ονόματι Ναγουάμπ Αλί Κουρεσί, είχε προσελκύσει την 4χρονη κόρη του στο δωμάτιό του, προσφέροντάς του γλυκά. Όταν τελικά ο δράστης κατάφερε και έμεινε μόνος του στο δωμάτιο με το θύμα διάβασε στίχους από το Κοράνι και στην συνέχεια έκοψε το κεφάλι του άτυχου κοριτσιού.

Μάλιστα, ανατριχίλα προκαλεί και το γεγονός, πως αμέσως μετά το έγκλημα, ο δράστης μετέβη στο διπλανό δωμάτιο και προκειμένου να κοιμηθεί.

Εν τέλει, το έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν η μητέρα του κοριτσιού εντόπισε το άψυχο σώμα της κόρης της στην βεράντα του σπιτιού τους και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισής του, ο πατέρας απέκρυψε αρχικά ότι ήταν ο ίδιος ο οποίος έκοψε το νήμα της ζωής της 4χρονης. Στην συνέχεια όμως, και έπειτα από την πίεση που υπέστη από τους αστυνομικούς παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την 4χρονη γιατί «του το είπε ο Σατανάς». Μάλιστα πρόσθεσε ότι «αγαπώ την κόρη μου περισσότερο από τη ζωή μου. Την προσέφερα ως θυσία».

Loading