Βραζιλιάνα

19χρονη Βραζιλιάνα δημοπρατεί την παρθενιά της!

Ακόμη μια υπόθεση ηλεκτρονικής δημοπρασίας παρθενιάς από νεαρή κοπέλα και η ανησυχία για τον σκοτεινό κόσμο του διαδικτύου ολοένα και μεγαλώνει!

Η 19χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια υποστηρίζει πως μέχρι σήμερα δεν είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή και προτίθεται να δημοπρατήσει την πρώτη εμπειρία της σε όποιον δώσει τα περισσότερα χρήματα. Τιμή εκκίνησης είναι τα 290.000 ευρώ και ο πλειοδότης θα έχει τη δυνατότητα να περάσει με την 19χρονη, συνολικά 12 ώρες.

Η Βραζιλιάνα δηλώνει πως σκοπός της είναι να βοηθήσει με τα χρήματα αυτά την οικογένεια της, καθώς οι δικοί της αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και συχνά δεν έχουν καν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν το καθημερινό τους φαγητό. Τώρα το όνειρό της είναι με τα χρήματα που θα λάβει, να αγοράσει ένα σπίτι για τη μητέρα της και να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της.

Σοκάρει…

«Αρχικά η ιδέα να κοιμηθώ με έναν άγνωστο με φόβιζε, αλλά συνήθισα την ιδέα και προτιμώ να χάσω την παρθενιά μου με αυτό τον τρόπο παρά με κάποιον που θα μου ραγίσει την καρδιά», δηλώνει η κοπέλα. Η 19χρονη Βραζιλιάνα υποστηρίζει πως στόχος της είναι η τελική προσφορά θα φθάσει τα 850.000 ευρώ ενώ μέχρι σήμερα έχει λάβει προφορές που φτάνουν τα 500.000 ευρώ