Σε 11 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε 22χρονος που βίασε 13χρονη στο Λονδίνο

Σε 11 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας 22χρονος βιαστής, η υπόθεση  του οποίου, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την κοινή γνώμη λόγω της βαρβαρότητας του εγκλήματος.

Πρόκειται για τον 22χρονο Omieke Glenn, ο οποίος το προηγούμενο Μάιο είχε προβεί σε μια αποτρόπαια πράξη. Συγκεκριμένα, ο δράστης, είχε βιάσει μια 13χρονη μαθήτρια.

Τι είχε συμβεί

Η 13χρονη μαθήτρια από το προάστιο Σάουθγουορκ στο νότιο Λονδίνο, είχε κανονίσει να συναντηθεί μεσημβρινή ώρα στο σπίτι μιας φίλης της με τη παρέα της. Κατευθύνθηκε λοιπόν πεζή  μέχρι το σπίτι της φίλης της, όταν την πλησίασε ο 22χρονος ο οποίος την απείλησε ότι θα τη χτυπούσε εάν δεν ενδώσει στις ορέξεις του. Έτσι την οδήγησε σε παρακείμενη αυλή στην οποία βίασε την ανήλικη μαθήτρια δύο φορές.

Τη δεύτερη φορά ωστόσο εμφανίστηκαν δύο συνομήλικοι φίλοι της μαθήτριας, οι οποίοι κίνησαν να την αναζητήσουν καθώς αντιλήφθηκαν ότι λόγω της αργοπορίας πιθανότατα κάτι δεν πήγαινε καλά.

Στη δίκη του, ο 22χρονος καταδικάστηκε με την ποινή της 11ετούς κράτησης, ενώ αναμένεται με το πέρας αυτής για πέντε χρόνια να παρέχει κοινωφελή εργασία.