Αδιανόητο: Viral η ιστορία Κινέζας που εγκλωβίστηκε στο σπίτι άνδρα με τον οποίο είχε βγει ραντεβού “στα τυφλά” – Επιβλήθηκε λοκντάουν (vid)

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η ιστορία μίας Κινέζας, η οποία “εγκλωβίστηκε” στο σπίτι ενός άνδρα με τον οποίο είχε βγει ραντεβού στα “τυφλά”, καθώς επιβλήθηκε ξαφνικά lockdown στην πόλη Ζενγκζού, την περασμένη εβδομάδα.

Η Γουάνγκ δειπνούσε στο σπίτι ενός άνδρα, τον οποίο της πρότεινε η οικογένειά της ως σύντροφο. Ο ίδιος την κάλεσε στο σπίτι του για φαγητό, ωστόσο, ανακοινώθηκε ξαφνικά η επιβολή lockdown, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να αναγκαστεί να μείνει στο σπίτι του. Έκτοτε, άρχισε να δημοσιεύει βίντεο στα οποία κατέγραφε την καθημερινότητά της. Σε κάποια από τα βίντεο που έγιναν viral διακρίνεται ο υποψήφιος σύντροφός της να μαγειρεύει, να κάνει οικιακές εργασίες και να εργάζεται στον υπολογιστή του.

“Λίγο μετά που έφθασα στην Ζενγκζού, σημειώθηκε έξαρση νέων κρουσμάτων κορονοϊού και η κοινότητά του μπήκε σε lockdown με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φύγω από το σπίτι του”, είπε η γυναίκα στην εφημερίδα The Paper που εδρεύει στην Σανγκάη. Όπως είπε, είχε μεταβεί σε αυτή την πόλη με σκοπό να παραμείνει μια εβδομάδα και να γνωρίσει υποψήφιους συντρόφους.

“Μεγαλώνω και η οικογένειά μου μού πρότεινε δέκα υποψήφιους συντρόφους… Ο πέμπτος ήθελε να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του στη μαγειρική και με κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή Κινέζα, ενώ αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής δεν έχει… ανθίσει ο έρωτας στη διάρκεια αυτού του “παρατεταμένου ραντεβού”, καθώς η ίδια αναζητεί έναν πιο ομιλητικό σύντροφο.

“Πέραν από το γεγονός ότι είναι… σχεδόν μουγγός όλα τα άλλα πάνω του είναι αρκετά καλά”, είπε η γυναίκα στην The Paper και πρόσθεσε:

“Παρότι το φαγητό που φτιάχνει είναι μέτριο, εξακολουθεί να θέλει να μαγειρεύει, κάτι που βρίσκω θαυμάσιο”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Βρετανία: Επικίνδυνη η θέση του Τζόνσον μετά την συμμετοχή σε πάρτι εν μέσω lockdown