Υποστηρικτές των Ταλιμπάν προέβησαν σε μια χλευαστική κίνηση καθώς σήμερα περιέφεραν καλυμμένα φέρετρα με σημαίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Οι Ταλιμπάν έκαναν μια χλευαστική εικονική κηδεία στο πλαίσιο των εορτασμών τους για την αποχώρηση των τελευταίων αμερικανικών στρατιωτών.
Η εικονική κηδεία στην οποία περιέφεραν τα φέρετρα με γαλλικές και βρετανικές σημαίες στους δρόμους του Αφγανιστάν σηματοδότησε το τέλος του 20ετους πολέμου.
«Η 31η Αυγούστου είναι η επίσημη Ημέρα Ελευθερίας μας. Αυτή την μέρα, αμερικανικές δυνάμεις κατοχής και δυνάμεις του ΝΑΤΟ εγκατέλειψαν τη χώρα», δήλωσε ο αξιωματούχος των Ταλιμπάν, Κάρι Σαγίντ Χόστι.
Δείτε επίσης:
Δείτε επίσης: Συμφωνία για μεταρρύθμιση του ασύλου λόγω του Αφγανιστάν αναμένει ο Ζέεχοφερ
- Ο αντίκτυπος του εμπορικού πολέμου του Τραμπ στο Μίσιγκαν
- Η ευκαιρία του Ιτούδη για τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο
- Άρσεναλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Συναρπαστική αναμέτρηση στο Emirates με φόντο τα ημιτελικά (vids)
- Ολυμπιακός: Κέρδισαν το δικαίωμα σε κακές βραδιές, αλλά ας επικεντρωθούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος
- Οδηγός για αρχάριους: Τρία μυστικά για την τελειοποίηση της τεχνικής στο τρέξιμο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή
που συμβαίνουν, στο Politic.gr