Υποστηρικτές των Ταλιμπάν προέβησαν σε μια χλευαστική κίνηση καθώς σήμερα περιέφεραν καλυμμένα φέρετρα με σημαίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Οι Ταλιμπάν έκαναν μια χλευαστική εικονική κηδεία στο πλαίσιο των εορτασμών τους για την αποχώρηση των τελευταίων αμερικανικών στρατιωτών.
Η εικονική κηδεία στην οποία περιέφεραν τα φέρετρα με γαλλικές και βρετανικές σημαίες στους δρόμους του Αφγανιστάν σηματοδότησε το τέλος του 20ετους πολέμου.
«Η 31η Αυγούστου είναι η επίσημη Ημέρα Ελευθερίας μας. Αυτή την μέρα, αμερικανικές δυνάμεις κατοχής και δυνάμεις του ΝΑΤΟ εγκατέλειψαν τη χώρα», δήλωσε ο αξιωματούχος των Ταλιμπάν, Κάρι Σαγίντ Χόστι.
Δείτε επίσης:
Δείτε επίσης: Συμφωνία για μεταρρύθμιση του ασύλου λόγω του Αφγανιστάν αναμένει ο Ζέεχοφερ
- Νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης
- Η τραυματική εμπειρία μιας 16χρονης με εγκαύματα από γκαζάκι
- Ζωντανά ο ημιτελικός του F4 του BCL: Τενερίφη – Γαλατασαράι
- Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή: Θεατρικές αντιδράσεις της κ. Κωνσταντοπούλου σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών
- ΣΥΡΙΖΑ: Άλλη μια φιέστα Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ – Ρεκόρ καθυστερήσεων και αδιαφάνειας στην Κρήτη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή
που συμβαίνουν, στο Politic.gr