Άγριο ξύλο σε ζωντανή μετάδοση σε Ουκρανικό κανάλι – Παρών ο πρώην πρωθυπουργός – Δείτε Βίντεο

Όταν φιλορώσος βουλευτής αρνήθηκε να καταδικάσει τον Πούτιν, ο δημοσιογράφος τον πλησίασε και τον γρονθοκόπησε και στην συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια

Σκηνικό απείρου κάλλους εκτυλίχθηκε στα μάτια θεατών όταν σε ζωντανή μετάδοση σε τηλεοπτικό στούντιο της Ουκρανίας, ένας δημοσιογράφος επιτέθηκε σε φιλορώσο πολιτικό, που δεν θέλησε να καταδικάσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, σε μία περίοδο έντασης μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.

Ο δημοσιογράφος γρονθοκόπησε τον φιλορώσο πολιτικό και μετά προχώρησε σε κεφαλοκλείδωμα. Το περιστατικό έγινε μπροστά στον πρώην πρωθυπουργό Αρσένι Γιάτσενιουκ και τον πρώην πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο.

Ο βουλευτής Νέστορ Σούφριτς του φιλορωσικού κόμματος αρνήθηκε να καταδικάσει τις κινήσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου Γιούρι Μπουτούσοφ.

Ο δημοσιογράφος πλησίασε τον βουλευτή και τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Ο βουλευτής σηκώθηκε για να αντεπιτεθεί και οι δυο τους έπεσαν στο πάτωμα, πριν ο δημοσιογράφος κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πολιτικό. Τρομοκρατημένοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής τους παρακαλούσαν να σταματήσουν. Τελικά οι δυο τους χωρίστηκαν και συνέχισαν τη συζήτηση στην εκπομπή.

Ο Σούφριτς ρωτήθηκε εάν ο Πούτιν είναι δολοφόνος και εγκληματίας. Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει και περιορίστηκε να πει: «Αυτό είναι κάτι που ας αντιμετωπίσουν οι αρχές της Ουκρανίας». Ο πρώην πρόεδρος Ποροσένκο επέκρινε την απάντησή του κάνοντας λόγο για «Ρώσο πράκτορα στο στούντιο».

Δείτε επίσης: Τροχαίο στη Νέα Πέλλα με σοβαρό τραυματισμό μοτοσικλετιστή