Παίρνει μέτρα σχετικά με τους φοιτητές η Αίγυπτος
Αποκλειστικά και μόνο οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να δίνουν το παρών στις φοιτητικές εστίες και τους ξενώνες της Αιγύπτου από τον Οκτώβριο όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου της Ανώτατης Εκπαίδευσης της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, είπε πως «ένας μαθητής που δεν είναι εμβολιασμένος, αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό του και για ολόκληρη την πανεπιστημιακή κοινότητα».
Παράλληλα η Υπουργός Υγείας Χάλα Ζάγιεντ ανέφερε ότι δημιουργούνται 1.110 κέντρα εμβολιασμού για τους φοιτητές έτσι ώστε να εμβολιαστούν μέχρι την έναρξη της χρονιάς.
Η αιγυπτιακή κυβέρνηση σχεδιάζει να επιτύχει μέχρι το τέλος του 2021 τον εμβολιασμό 40 εκατομμυρίων πολιτών. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 13 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί στη χώρα, που μετρά περίπου 102 εκατομμύρια κατοίκους.
Δείτε επίσης: Τουρκικά ΜΜΕ – Συνάντηση Ερντογάν – Μπάιντεν στα τέλη Οκτωβρίου
- Η πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ στο Ισραήλ και η σημασία του για τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα
- Συρία: Η κατάργηση των κυρώσεων από τις ΗΠΑ θα ανοίξει τον δρόμο για την αναγκαία ανοικοδόμηση
- Η Meta ιδρύει το εργαστήριο Superintelligence αποκλειστικά για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης
- OnlyFans: Ο μυστηριώδης δισεκατομμυριούχος πίσω από την αυτοκρατορία της ψυχαγωγίας ενηλίκων
- Στα νέα της Τρίτης: Εξελίξεις και φυλακίσεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr