Σε ανάκληση των διαπιστεύσεων σε οκτώ μέλη της ρωσικής αποστολής στην Βορειοαντλαντική Συμμαχία προχώρησε το ΝΑΤΟ.
Συγκεκριμένα τα οκτώ μέλη ήταν «αδήλωτοι αξιωματικοί της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών», όπως δήλωσε σήμερα ένας αξιωματούχος του ΝΑΤΟ.
«Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι μειώσαμε τον αριθμό των θέσεων που η Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί να έχει διαπιστευμένος στο ΝΑΤΟ σε δέκα», σημείωσε ο αξιωματούχος.
«Η πολιτική του ΝΑΤΟ απέναντι στη Ρωσία παραμένει συνεπής. Έχουμε ενισχύσει την αποτροπή και την άμυνά μας ως απάντηση στις επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας, ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε ανοιχτοί για ουσιαστικό διάλογο».
Η αντίδραση του Κρεμλίνου ήρθε με τον ανώτερο Ρώσο Βουλευτή, Λεοντίν Σλούτσκι, ο οποίος δήλωσε ότι η Μόσχα θα προχωρήσει σε αντίποινα απέναντι στο ΝΑΤΟ.
Ο Σλούτσκι επικεφαλής της επιτροπής διεθνών υποθέσεων της Κάτω Βουλής, τόνισε επίσης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ότι η Μόσχα δεν θα ανταποδώσει απαραίτητα με τον ίδιο τρόπο.
Δείτε επίσης: Χιλή – Covid-19: Σχεδόν το 90% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως
- Σαββατοκύριακο στα Νέα: Αποκαλύψεις και στρατηγικές πίσω από τα γκάλοπ
- Προβλήματα στη δημόσια συγκοινωνία του Σαν Φρανσίσκο και στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ
- Ο πάπας Λέων ΙΔ παρακολούθησε την ταινία κονκλάβιο για να προετοιμαστεί, σύμφωνα με τον αδελφό του
- ΑΕΚ: Τα λάθη που κόστισαν την πρόκριση στον τελικό
- ΑΕΚ – Μάλαγα 65-71: Αδυναμία στην κρίσιμη στιγμή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr