Ακραίο/ Έκλεισε τον γιο της στο πορτ – παγκάζ για να τον πάει να κάνει τεστ κορονοϊού

Μία γυναίκα στο Χιούστον φέρεται να έβαλε τον 13χρονο γιο της στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, προκειμένου να τον απομονώσει, επειδή ήταν θετικός στον κορονοϊό. 

Η Σάρα Μπιμ οδήγησε τη Δευτέρα 3η Ιανουαρίου ως το στάδιο Πρίτζον του Χιούστον, όπου μπορεί κανείς να υποβληθεί σε τεστ χωρίς να βγει από το αυτοκίνητο.

Εξήγησε στην υπεύθυνη του χώρου ότι είχε πάει για τον γιο της, που είχε θετικό αποτέλεσμα σε προηγούμενο τεστ, όμως προτίμησε να τον μεταφέρει μέσα στο πορτ-μπαγκάζ, για να μειωθεί ο κίνδυνος να μολυνθεί η ίδια.

Η υπάλληλος της εγκατάστασης απαίτησε να δει το παιδί και ξεκαθάρισε πως δεν θα γινόταν καμιά εξέταση εάν ο έφηβος δεν καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Έθεσε σε κίνδυνο τον ανήλικο γιό της

Τώρα, η 41χρονη είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της περιοχής, Μπέβιν Γκόρντον συγκέντρωνε πληροφορίες από τα οχήματα που περίμεναν στην ουρά για τα τεστ, όταν ανακάλυψε τον 13χρονο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. 

Η μητέρα «δήλωσε ότι έβαλε τον γιο της στο πορτ μπαγκάζ, προκειμένου να μην εκτεθεί η ίδια σε πιθανό κρούσμα ενώ οδηγούσε προς το γήπεδο για επιπλέον τεστ», σύμφωνα με τα έγγραφα. Η Γκόρντον ειδοποίησε τις αρχές.  

Η αστυνομία, που κλήθηκε από την υπάλληλο, με τη βοήθεια του υλικού από τις κάμερες του συστήματος παρακολούθησης, συνέλαβε το Σάββατο την κυρία Μπιμ, η οποία είναι καθηγήτρια λυκείου.

Αφέθηκε ελεύθερη την επομένη, μετά την καταβολή εγγύησης 1.500 δολαρίων.

Δείτε επίσης: Ισχυρός σεισμός 6,6 Ρίχτερ ανοικτά της Κύπρου