Αλβανία: Αστυνομικός σκότωσε κοριτσάκι με την προπέλα της βάρκας του – Εικόνες που σοκάρουν με το νεκρό κοριτσάκι (vid)

Σάλος έχει προκληθεί στην γειτονική μας Αλβανία, με Αστυνομικό της χώρας να σκοτώνει άθελα του ένα μικρό κοριτσάκι με την προπέλα της βάρκας του.

Συγκεκριμένα αρχές Αυγούστου στην παραλία του Ποτάμ, μια οικογένεια έκανε το μπάνιο της όταν στην ακτή έφτασε μια βάρκα για να αφήσει μια γυναίκα.

Κατά την αναχώρηση της βάρκας ο ιδιοκτήτης της – αστυνομικός στο επάγγελμα – ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα με το κοριτσάκι να παρασέρνεται από την προπέλα και να κατακρεουργείτε.

Ο πατέρας του κοριτσιού βούτηξε για να βρει το παιδί του αντικρίζοντας το μέσα στα αίματα και κομμένο παντού από την προπέλα.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές με τον πατέρα και την μητέρα να είναι απαρηγόρητοι και να ξεσπάνε σε κλάματα, ενώ λίγο έλειψε να λιντσάρει τον νεαρό οδηγό της βάρκας.

Το γεγονός γνωστοποίησε σε μέσο κοινωνική δικτύωσης ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Σαλι Μπερίσα, ενώ κύμα συμπαράστασης και κινητοποιήσεων έχει ξεσπάσει σε όλη την χώρα.

Ο κ. Μπερίσα τονίζει ότι πρέπει να εξετασθεί το τι έχει γίνει, ενώ ο αστυνομικός πραγματοποίησε μια παράνομη ενέργεια καθώς η θάλασσα σε εκείνο το σημείο δεν είναι για τις βάρκες αλλά μόνο για τους λουόμενους.

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει τριγμούς και στην πολιτική ζωή της χώρας καθώς ο κόσμος ζητά παραιτήσεις υπουργών και απόδοση ευθυνών.

Δείτε επίσης: Βρετανία: Αποσυνδέουν τον Άρτσι από τα μηχανήματα με τους γονείς να μην έχουν άλλη επιλογή