Από τον κόκκινο συναγερμό στη Χαβάη στο… Pornhub!

Από τον κόκκινο συναγερμό στη Χαβάη, στο Pornhub! Ο λανθασμένος συναγερμός πυραυλικής επίθεσης στη Χαβάη προκάλεσε αναστάτωση στους πολίτες της, πολλοί εκ των οποίων πίστεψαν πως είχε έρθει ο Αρμαγεδδών. Το λάθος έφερε αναταραχή και στο… Pornhub!

Όπως ανακοινώθηκε μέσω του Pornhub Insights, οι στατιστικολόγοι διαπίστωσαν μια κατακόρυφη πτώση του traffic στις 8:07 πμ, αμέσως μετά την αποστολή της προειδοποίησης/ συναγερμού στις 13 Ιανουαρίου. Στις 8:23, το traffic ήταν στο -77% σε σχέση με ένα συνηθισμένο Σάββατο. Oμως, όταν ο συναγερμός έληξε, η ηρεμία επανήλθε. Το traffic άρχισε να επιστρέφει σε κανονικά επίπεδα, καθώς οι κάτοικοι της Χαβάης επέστρεφαν στους γνωστούς τους ρυθμούς και όχι μόνο! Ειδικότερα, τα pageviews στο Pornhub  βρίσκονταν στο +48% σε σχέση με τα επίπεδα ενός συνηθισμένου Σαββάτου στις 9:01 πμ. Προφανώς κι επιζητούσαν περαιτέρω…ανακούφιση!

Το μήνυμα του τρόμου!

«ΑΠΕΙΛΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ. ΣΠΕΥΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ», ήταν το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι της Χαβάης στις 08.00 του Σαββάτου.