Ο πρόεδρος Μπάιντεν συναντήθηκε σήμερα με τον Πολωνό ομόλογό του Αντρέι Ντούντα και στάθηκε στο Αρθρο 5 του ΝΑΤΟ,
“Θεωρούμε το Αρθρο 5 μια ιερή υποχρέωση και να είστε βέβαιοι γι΄αυτό”, είπε ο Μπάιντεν στη διάρκεια επίσκεψής του στη Βαρσοβία διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την Πολωνία για τη στήριξη του ΝΑΤΟ εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία.
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν “βασίζεται στη διαίρεση, στο να μπορέσει να διαχωρίσει την ανατολική από τη δυτική πτέρυγα” εκτίμησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ωστόσο, πρόσθεσε ο ίδιος, δεν έχει καταφέρει να το πράξει.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαρίστησε την Πολωνία που δέχτηκε πρόσφυγες από την Ουκρανία. “Αναγνωρίζουμε ότι η Πολωνία αναλαμβάνει μια σημαντική ευθύνη, αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να είναι μόνο η Πολωνία”.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός εκτιμά όλο και μεγαλύτερη την πιθανότητα να χρησιμοποιήσει η Ρωσία πυρηνικά όπλα
- Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης
- Ολυμπιακός – Ντράμεν 34-30: Μια ιστορική πρόκριση στους 8 του EHF European Cup
- Σχέδιο κινητικότητας νέων από τη Μεγάλη Βρετανία προς την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Αντετοκούνμπο: Η μοναδική εμπειρία του Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και η επιθυμία για παρόμοια ατμόσφαιρα στο ΝΒΑ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 2-0: Ανέβηκε στην κορυφή με τη νίκη της