Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κατήγγειλε σήμερα την αναγνώριση της ανεξαρτησίας των αποσχισθεισών περιοχών στην Ουκρανία από τη Μόσχα ως “κατάφωρη παραβίαση της κυριαρχίας” της χώρας και “αποκήρυξη” των ειρηνευτικών συμφωνιών του Μινσκ.
“Αυτό είναι σαφέστατα αντίθετο με το διεθνές δίκαιο. Είναι κατάφωρη παραβίαση της κυριαρχίας και της ακεραιότητας της Ουκρανίας, είναι αποκήρυξη των συμφωνιών του Μινσκ”, δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, θεωρώντας αυτό “κακό οιωνό” για την κατάσταση στην Ουκρανία.
- Καιρίδης: Ο Δούκας έχει πάει στον Τσίπρα και δεν το έχουμε καταλάβει – Σε 3 μήνες θα τον βρίζουν στο ΠΑΣΟΚ ως αποστάτη και προδότη
- Ισότητα μισθών: Ν. Κεραμέως προωθεί νομοσχέδιο για την εξάλειψη των διακρίσεων λόγω φύλου
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη στο πεζοδρόμιο μπροστά στην 8χρονη κόρη της – Συνελήφθη 37χρονη
- Αβραμόπουλος για Qatargate: «Όλη αυτή η ιστορία είναι μια μπούρδα – Υπάρχει μίζα που φορολογείται;»
- Στίβενς: Ο Μπράουν παραμένει κεντρικό πρόσωπο για τους Σέλτικς
![]()

