Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα – Παραθερίζει στην Κάρυστο (pics)

Στην Κάρυστο συνεχίζουν τις διακοπές τους ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail – Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο φορτηγά αδειάζουν την Ντάουνινγκ Στρητ από τα πράγματά του

Πρόκειται για τις δεύτερες διακοπές σε διάστημα δύο εβδομάδων, που πραγματοποιεί το ζευγάρι αφού μόλις επέστρεψαν από τη Σλοβενία. Την ώρα που στην Αγγλία, οι πολίτες αντιμετωπίζουν έναν φαύλο κύκλο αυξήσεων τόσο των τιμών ενέργειας όσο και του πληθωρισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Εντωμεταξύ στο Ουέστμίνστερ, δύο φορτηγά βρίσκονται έξω από το 10 της Ντάουνινγκ Στρητ, με το προσωπικό να αδειάζει την πρωθυπουργική κατοικία και τα στελέχη της να επιβεβαιώνουν ότι οι εργασίες ετοιμάζονται για την μετάβαση στον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας. Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός επιτρέπεται να αφαιρέσει οποιοδήποτε από τα έπιπλα που πλήρωσε για τον εαυτό του

Πριν λίγες μέρες ο Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ στην Νέα Μάκρη να ψωνίζει. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τον κόσμο τον οποίο «ενοχλούσε» ρωτώντας για τα προϊόντα σε πολύ καλά Ελληνικά.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός έγινε αντιληπτός από τον κόσμο ο οποίος έβγαλε τα κινητά να τον καταγράψει ενώ μια γυναίκα τον χαιρέτησε με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Δείτε επίσης: Ο Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει από Super Market στην Νέα Μάκρη