Έκανε σερφ με πύθωνα πάνω στη σανίδα – Του επιβλήθηκε πρόστιμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ένα βίντεο με σέρφερ ο οποίος επιδίδονταν στο αγαπημένο του σπορ έχοντας για παρέα έναν… πύθωνα.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται ο άνδρας πάνω στην σανίδα του σερφ στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας να έχει τυλιγμένο στο λαιμό του τον πύθωνα. Στη συνέχεια οι αρχές του επέβαλαν πρόστιμο 2.322 δολαρίων Αυστραλίας (περίπου 1.400 ευρώ).

Σύμφωνα με αυτές, ο άνδρας έχει το δικαίωμα να έχει για κατοικίδιο έναν ταπιτοπύθωνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τον βγάζει από το σπίτι που έχει δηλώσει ως τόπο κατοικίας και ακόμη περισσότερο να τον παίρνει μαζί του όταν κάνει σερφ.

“Για να μπορεί να τον βγάλει σε δημόσιο χώρο, απαιτείται ξεχωριστή άδεια”, αναφέρει το υπουργείο Περιβάλλοντος της πολιτείας Κουίνσλαντ σε ανακοίνωσή του.

“Τα φίδια είναι ψυχρόαιμα ζώα και, μολονότι μπορούν να κολυμπήσουν, τα ερπετά αυτά αποφεύγουν εν γένει το νερό”, προσθέτει το υπουργείο.

“Ο πύθωνας θα έβρισκε πολύ κρύο το νερό και τα μόνα φίδια που πρέπει να βρίσκονται στον ωκεανό είναι τα θαλάσσια φίδια”, καταλήγει.

Ο ταπιτοπύθωνας, είδος που συναντάται στην Αυστραλία και την Παπούα Νέα Γουινέα, μπορεί να φτάσει σε μήκος τα τρία μέτρα.

Δεν είναι δηλητηριώδες. Τυλίγεται γύρω από τη λεία του προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Τα ερπετά αυτά τρέφονται κυρίως με πουλιά, σαύρες και μικρά θηλαστικά.

//

Δείτε επίσης: Λιβύη – Κ. Σακελλαροπούλου: «Βαθύτατη θλίψη για τον χαμό πέντε ανθρώπων»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com