Επικό πρωτοσέλιδο για το Megxit (pics)

Πριν ολοκληρωθεί το Brexit, στη Βρετανία προέκυψε… Megxit, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασικά τους καθήκοντα.

Το πριγκιπικό ζεύγος αποφάσισε να μοιράσει τη ζωή του μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής, να γίνει οικονομικά ανεξάρτητο, αλλά και να… αποφύγει τους περιορισμούς -επαγγελματικούς, επικοινωνιακούς κ.α.- που είχε έως τώρα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έγινε πρώτη είδηση στη Βρετανία, καθώς αποτέλεσε, ουσιαστικά, μία «βόμβα» για το παλάτι. Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να είναι ιδιαιτέρως απογοητευμένη από την απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ. Πηγή του Μπάκινγχαμ, μάλιστα, χαρακτηρίζει την Ελισάβετ «σοκαρισμένη, λυπημένη και λίγο έξαλλη με το ζευγάρι».

«Έκαναν τον γάμο που ήθελαν, πήραν το σπίτι που ήθελαν, το γραφείο που ήθελαν, τα λεφτά και το προσωπικό που ήθελαν, έκαναν τα ταξίδια που ήθελαν και τώρα γυρίζουν την πλάτη τους στην οικογένεια. Τι άλλο ήθελαν δηλαδή;», ανέφερε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη πηγή.

Το ξεχωριστό πρωτοσέλιδο της New York Post για το Megxit

Το Megxit, όπως γρήγορα και εύστοχα ονομάστηκε, απασχόλησε το σύνολο του βρετανικού Τύπου. Το πιο ξεχωριστό πρωτοσέλιδο, ωστόσο, το είχε η αμερικανική New York Post, στην οποία βλέπουμε τον Χάρι και τη Μέγκαν ως… κοινούς θνητούς μπροστά στην τηλεόραση, ο πρώτος με λερωμένο φανελάκι σε στυλ Αλ Μπάντι, και η εκλεκτή της καρδιάς του με… ρόλεϊ στα μαλιά.

Επικό πρωτοσέλιδο για το Megxit (pics)