Φινλανδία: Ο πρώην σύζυγος της Σάνα Μαρίν φλερτάρει σε μπαρ με άλλη γυναίκα

Λίγες μέρες πριν ανακοινώσουν το διαζύγιο.

Ο φωτογραφικός φακός φέρεται να συνέλαβε τον σύζυγο της πρώην πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, να έχει το χέρι του γύρω από τη μέση μιας γυναίκας σε ένα νυχτερινό κέντρο, λίγες εβδομάδες πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους.

Σύμφωνα με dailymail.co.uk, ο 37χρονος επιχειρηματίας Μάρκους Ράικονεν που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ προσπάθησε να τη φιλήσει καθώς στέκονταν μαζί στο μπαρ του νυχτερινού κέντρου Post στο Ελσίνκι τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως εκείνη φαίνεται πως δεν ενέδωσε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι εντοπίστηκε αρχικά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και βρισκόταν στο κλαμπ μέχρι τις 4 το πρωί.

«Οι άλλοι χορευτές τους παρατήρησαν εύκολα, επειδή υπήρχε μια οικεία ατμόσφαιρα μεταξύ τους», είπε ένας μάρτυρας στο φινλανδικό περιοδικό Seskia και πρόσθεσε: «Ο Μάρκους προσπαθούσε συνεχώς να την αγγίζει στο σώμα, αλλά κάποια στιγμή η γυναίκα τραβήχτηκε. Ήθελε συνεχώς να την αγγίζει… Προσπάθησε επίσης να φιλήσει τη γυναίκα αρκετές φορές, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε».

«Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν το πόσο ανοιχτά φλέρταρε ο Μάρκους με τη γυναίκα. Δεν τον ένοιαζε καθόλου η ύπαρξη των άλλων, παρόλο που είναι παντρεμένος με τη Σάνα» σημείωσε άλλος.

Η ανακοίνωση της πρώην πρωθυπουργού, Σάνα Μαρίν, ότι χωρίζει με τον σύζυγό της, Μάρκους Ραϊκόνεν, έπειτα από 19 χρόνια κοινής πορείας, ένα διαζύγιο έρχεται μετά την ήττα του κόμματός της στις πρόσφατες εκλογές.

Οι συνομήλικοι, Μαρίν και Ραϊκόνεν (είναι και οι δύο 37 ετών) έχουν μία κόρη πέντε ετών, την Έμα Αμάλια Μαρόν, και παντρεύτηκαν πριν από σχεδόν τρία χρόνια, τον Αύγουστο του 2020.

Όμως το ζευγάρι, που ήταν μαζί από τα 18 τους χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

«Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια που ζήσαμε μαζί και για την πολυαγαπημένη κόρη μας. Θα παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι», ανέφεραν, σε ξεχωριστές αναρτήσεις. Ο Ραϊκόνεν μέχρι πρόσφατα εργαζόταν σε μια εταιρεία χρηματοδότησης επιχειρηματικού κινδύνου. Παντρεύτηκαν το 2020, την εποχή που η Μάριν, ως πρωθυπουργός, αντιμετώπιζε τις συνέπειες από την πανδημία της Covid-19. «Ζήσαμε μαζί τα νιάτα μας, ενηλικιωθήκαμε μαζί και γίναμε γονείς της αγαπημένης μας κόρης» έγραφε τότε Μάριν στο Instagram, μετά τον γάμο της τον Αύγουστο του 2020.

Δείτε επίσης: Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: Mε αλεξίσφαιρο γιλέκο σε πολιτική συγκέντρωση δυο μέρες πριν τις εκλογές

Loading