Σε ολοκλήρωση της αποστολής απεγκλωβισμού προχώρησε εχθές το βράδυ η Γαλλία σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η γαλλική Κυβέρνηση.
«Η επιχείρηση Apagan, που ξεκίνησε στις 15 Αυγούστου κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας, ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ», ανακοίνωσε η Παρλί στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι «σχεδόν 3.000 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 2.600 Αφγανών έχουν μεταφερθεί στην Γαλλία.»
Επίσης η κ. Παρλί συμπλήρωσε ότι η Γαλλία θα συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη για προστασία και θέλουν ή πρέπει να φύγουν από το Αφγανιστάν.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Η Αγγλία ετοιμάζεται για μαζικό εμβολιασμό παιδιών 12 έως 15 ετών
- Ο αντίκτυπος της Dubai Chocolate και οι προκλήσεις κατοχύρωσης στην ελληνική αγορά
- Φάμελλος: Η κυβέρνηση δεν εξασφαλίζει τη δημοκρατία και τη διαφάνεια που απαιτούν οι πολίτες
- Ήττα-σοκ για τη Νάπολι από την Κόμο
- Ρωσία: Στρατηγικές αναζητήσεις για τις δυτικές επιχειρήσεις ενόψει των διαπραγματεύσεων ειρηνικής επίλυσης του πολέμου
- Ελληνική Λύση: Η αλήθεια πίσω από το έγκλημα στα Τέμπη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr