Ο ενεργειακός κολοσσός Gazprom δήλωσε πως δεν υπάρχει διακοπή στην μεταφορά φυσικού αερίου προς την Ευρώπη
Η μεταφορά ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας συνεχίζεται κανονικά και ο αγωγός δεν έχει πληγεί από εκρήξεις, δήλωσε ο διαχειριστής του αγωγού αερίου της Ουκρανίας.
Νωρίτερα, Ουκρανοί αξιωματούχοι είχαν πει πως ρωσικά στρατεύματα ανατίναξαν έναν αγωγό αερίου στη βορειοανατολική επαρχία Χάρκοβο όμως δεν είναι σαφές αν ο τομέας που επλήγη ήταν τμήμα ενός αγωγού διαμετακόμισης αερίου ή ένα περιφερειακό δίκτυο διανομής.
Εξάλλου, ο ελεγχόμενος από το Κρεμλίνο ενεργειακός κολοσσός Gazprom δήλωσε σήμερα πως οι ρωσικές εξαγωγές αερίου μέσω Ουκρανίας προς την Ευρώπη συνεχίζονται κανονικά, συμβαδίζοντας με τα αιτήματα από τους πελάτες.
Η εταιρία ανέφερε πως τα αιτήματα για αέριο μέσω αυτής της διαδρομής ανέρχονταν σήμερα στα 107,5 εκατομμύρια κυβικά μέτρα.
Δείτε επίσης: Μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά: «Σκεφτόμαστε με θλίψη την Ελλάδα που έχασε άδικα δέκα ομογενείς»
- Αυτοκίνητο έπεσε στο συντριβάνι κυκλικού κόμβου στη Νέα Κηφισιά (βίντεο)
- Ακραία αντίδραση 58χρονου στην Καλαμαριά: Χτύπησε τροχονόμο που του έκοψε κλήση
- Ο Τίμοθι Ντάλτον σχολιάζει την συμφωνία της Amazon για τον James Bond: Σοκαρίστηκα
- Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ: Η ερυθρόλευκη υπεροχή και η συναρπαστική ιστορία των αναμετρήσεων
- Εισαγγελική έρευνα για προτροπές σε βιαιοπραγίες κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη