Γερμανία: Έλληνας ο άνδρας που ακολούθησε την πομπή του Σολτς – Τον αγκάλιασε και του ζήτησε να παίξουν μουσική

Έλληνας είναι ο άνδρας ο οποίος αψήφησε τα μέτρα ασφαλείας και πήγε να αγκαλιάσει τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Ο 48χρονος ζει στην πόλη Χανάου σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Τα ΜΜΕ της χώρας ανέφεραν επίσης ότι ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και φυσικά συνελήφθη.

Τι ζήτησε από τον Γερμανό Καγκελάριο

Το απίστευτο είναι ότι ο Έλληνας ακολουθούσε κανονικά με το αυτοκίνητό του την αυτοκινητοπομπή που συνόδευε τον Καγκελάριο της Γερμανίας μέχρι να μπει στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Αφού μπήκε κι αυτός στον χώρο, όταν ο Όλαφ Σολτς πήγε να μπει στο αεροπλάνο για να φύγει για ταξίδι, βγήκε από το αμάξι χωρίς να γίνει αντιληπτός, τον πλησίασε, τον αγκάλιασε, και φέρεται να του ζήτησε να παίξουν μαζί μουσική.

Στη συνέχεια συνελήφθη, και φάνηκε ότι είχε κάνει χρήση ουσιών.

Οδηγούσε ίδια μάρκα αυτοκινήτου και ίδιο χρώμα με αυτά της πομπής

Κανένας από την ασφάλεια του Όλαφ Σολτς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του Έλληνα, αφού το αμάξι που οδηγούσε ήταν της ίδιας εταιρίας με εκείνα της πομπής, αλλά και το ίδιο μαύρο χρώμα. Κάποια στιγμή λοιπόν, μπήκε κι αυτός στην πομπή και ακολούθησε τον Όλαφ Σολτς μέχρι το αεροδρόμιο.

Η είδηση φυσικά σόκαρε και αναστάτωσε την Γερμανία και όλοι αναρωτιώνταν τι θα είχε γίνει αν στη θέση του Έλληνα ήταν κάποιος τρομοκράτης.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος (ΒΚΑ) η οποία είχε αναλάβει την ασφάλεια του Καγκελάριου από κοινού με την κρατιδιακή αστυνομία της Έσσης, στην ανακοίνωσή της μιλά για «ενδελεχή έρευνα» λόγω παραβίασης του πρωτοκόλλου ασφαλείας του Καγκελαρίου της Γερμανίας.

Η BILD υποστηρίζει ότι ο άνδρας οδηγούσε ένα μαύρο Audi A5 με πινακίδες Έσσης, ενώ η συνοδεία του οδηγούσε σκουρόχρωμα Audi A8 τα οποία είχαν πινακίδες Βερολίνου.

Δείτε επίσης: Ερωτήματα για την ασφάλεια του Όλαφ Σόλτς – Άνδρας παρείσφρησε στην αυτοκινητοπομπή του και τον αγκάλιασε

Loading