Ο πρώην εκπαιδευτικός ο οποίος σκότωσε, διαμέλισε και έφαγε μέλη ενός 43χρονου καταδικάστηκε σε ισόβια
Ο42 ετών δράστης κρίθηκε ένοχος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και προσβολής νεκρού. Παράλληλα λόγω της φρικαλαιότητας του εγκλήματος, η απόφαση συμπληρώνεται από μια σύσταση που κάνει σχεδόν αδύνατη την αποφυλάκισή του υπό όρους.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικαστηρίου Ματίας Σερτς είπε ότι ο δολοφόνος διέπραξε το έγκλημα «για να υλοποιήσει την κανιβαλιστική φαντασίωσή του» και πως «δεν έχει δει τίποτα παρόμοιο».
Στις 6 Σεπτεμβρίου 2020 το θύμα επιδίωξε να συναντηθεί με τον δολοφόνο του, μέσω μιας ιστοσελίδαςγνωριμιών. Με ταξί πήγε στο διαμέρισμά του, στο Βερολίνο-Πάνκοφ, στα βόρεια προάστια της πόλης. Εκεί ο δεύτερος τον νάρκωσε και τον στραγγάλισε, και στη συνέχεια έφαγε κάποια μέλη του.
Τον Νοέμβριο του 2020 βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε ένα πάρκο και διαπιστώθηκε ότι ανήκαν στον αγνοούμενο και οι έρευνες οδήγησαν στο εν λόγω διαμέρισμα όπου βρέθηκαν ίχνη αίματος, άλλα μέλη του σώματός του και ένα πριόνι.
Δείτε επίσης: Κίνα: Tουλάχιστον 16 νεκροί από έκρηξη σε καντίνα (vids)
- Εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ τα δύο στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ
- Νέα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την επιβίωση μοσχεύματος στα παιδιά
- Γιώργος Λάνθιμος: Μια νέα καλλιτεχνική διάσταση με την πρώτη του φωτογραφική έκθεση στο Λος Άντζελες
- Ο χρόνος είναι σύμμαχος για τον Ολυμπιακό
- Παύλος Μαρινάκης: Αφορμή για κάθαρση τα Τέμπη