Η Γερμανίδα ΥΠΕΞ σημειώσε η Γερμανία θα εκμηδενίσει τις εισαγωγές ρωσικής ενέργειας και ότι «αυτό θα ισχύει για πάντα».
Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ δήλωσε σήμερα στο Κίεβο ότι η Ουκρανία πρέπει να γίνει πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε κάποια χρονική στιγμή, ωστόσο δεν μπορεί να υπάρξει σύντομος δρόμος για την ουκρανική ένταξη.
Ανακοινώνοντας την επαναλειτουργία της γερμανικής πρεσβείας στην γερμανική πρωτεύουσα στο πλευρό του ουκρανού ομολόγου της Ντμίτρο Κουλέμπα, η Αναλένα Μπέρμποκ τόνισε ότι η Γερμανία θα εκμηδενίσει τις εισαγωγές ρωσικής ενέργειας και ότι «αυτό θα ισχύει για πάντα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: ΑΠΘ: Τεταμένο κλίμα στην πρυτανεία – Νέα επεισόδια – Συνθήματα κατά των πρυτανικών αρχών παρουσία αστυνομίας (ΦΩΤΟ – vid)
- Αντιπρόεδρος Ντένβερ Νάγκετς: Ο Βαλαντσιούνας είναι σίγουρα παίκτης της ομάδας μας
- Η ΝΔ καταθέτει πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής
- Πάνος Καμμένος: Τα πρακτικά που δημοσίευσε το in.gr είναι ακριβή
- Σημαντική συνάντηση για το Κυπριακό στις 16 και 17 Ιουλίου υπό την αιγίδα του ΓΓ του ΟΗΕ
- Νέος προπονητής στη Λέστερ: Ο Σιφουέντες αναλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Νιστελρόι