-->

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο δημιουργός της σειράς Rick and Morty

11 γυναίκες έχουν καταγγείλει τον Τζάστιν Ρόιλαντ.

Αντιμέτωπος με νέα καταγγελία είναι ο συνδημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Rick and Morty», ο οποίος έχει αθωωθεί από τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του NBC, ο Τζάστιν Ρόιλαντ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων.

Την τελευταία φορά που ο Ρόιλαντ ήρθε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, οι κατηγορίες εις βάρος του αποσύρθηκαν, λόγω «έλλειψης επαρκών αποδεικτικών στοιχείων».

Τώρα όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, 11 γυναίκες κατηγορούν τον δημιουργό για κακοποίηση και παρενόχληση μέσω μηνυμάτων, μεταξύ του 2014 και του 2022.

Εννέα από τις έντεκα γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο Ρόιλαντ ήταν εκείνος που πήγε τις συζητήσεις τους στο σεξουαλικό, ενώ τρεις από αυτές δήλωσαν πως ήταν μόλις 16 ετών, όταν ξεκίνησαν όλα.

Το NBC αναφέρει πως έχει στην κατοχή του υλικό, όπως φωτογραφίες, βίντεο, αναρτήσεις στα social media, email και αποδείξεις αεροπορικών εισιτηρίων και Uber, που σχετίζονται με το θέμα και αποδεικνύουν την κακοποιητική συμπεριφορά του Ρόιλαντ.

Μια γυναίκα υποστήριξε πως ο δημιουργός την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, παρά την άρνησή της, ενώ μια άλλη πως την εκμεταλλεύτηκε, καθώς θυμάται να συνευρέθηκε μαζί του, ενώ είχε πιει αλκοόλ. Ισχυρίζεται πως η εμπειρία αυτή την άφησε ψυχικά τραυματισμένη.

Μέχρι στιγμής, ο Ρόιλαντ δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.

Δείτε επίσης: Μεγάλη κλοπή σε βάρος του οίκου Balmain – Άγνωστοι «άρπαξαν» 50 δημιουργίες για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com