Ο Βρετανός Πρωθυπουργός δέχθηκε παρατήρηση λόγω… του σκύλου του

Αστυνομικοί έκαναν παρατήρηση στον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ επειδή έβγαλε βόλτα τον σκύλο χωρίς λουρί.

Για τους αστυνομικούς της Βρετανίας δεν έχει σημασία η ιδιότητα του κάθε πολίτη. Τρανό παράδειγμα η παρατήρηση που έκαναν στον Βρετανό Πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, ο οποίος έβγαλε τον σκύλο του βόλτα χωρίς το λουρί του.

Απρόσεχτος φάνηκε για μία ακόμα φορά ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ. Βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον Ρίσι Σούνακ να απολαμβάνει με τη σύζυγό του μια χαλαρή βόλτα στο Χάιντ Παρκ, ενώ τους συντροφεύει η αγαπημένη τους σκυλίτσα Νόβα.

Το ζευγάρι, κάποια στιγμή έβγαλε το λουρί από το σκυλί και του επέτρεψαν να κάνει τη βόλτα του στο πάρκο ελεύθερο, κάτι το οποίο όμως απαγορεύεται. Οι κανονισμοί αναφέρουν πως οι ιδιοκτήτες σκύλων πρέπει να φορούν λουρί στα κατοικίδιά τους, όταν πλησιάζουν τη λίμνη Serpentine στο πάρκο.

Αστυνομικοί, όπως αναφέρει η Washington Post, πλησίασαν τον Ρίσι Σούνακ και την σύζυγό του και τους έκαναν παρατήρηση γιατί η Νόβα, το Red Fox λαμπραντόρ του ζεύγους έκανε βόλτα και έτρεχε ελεύθερη πέρα δώθε. Μετά την επίπληξη, ο Βρετανός πρωθυπουργός έπιασε το σκυλί από το κολάρο του και η σύζυγό του, του φόρεσε το λουρί.

Στα πρώτα πλάνα του βίντεο φαίνεται η πινακίδα που επισημαίνει ότι “οι ιδιοκτήτες σκύλων πρέπει να τους κρατούν με λουριά” κι ότι “είναι αδίκημασύμφωνα με νόμο του 1981 η ενόχληση της άγριας ζωής” από σκύλους.

Δείτε επίσης: Παραδοχή Γερμανού υπουργού Υγείας για αναπηρίες από τα εμβόλια και υπερκέρδη φαρμακευτικών

Loading