Στους 17 ανέρχονται οι τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι και την πυρκαγιά που προκάλεσε σήμερα ένας νεαρός μέσα σε τρένο στο Τόκιο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ένα βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στον συρμό και αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τους πανικόβλητους επιβάτες να τρέχουν μέσα στο τρένο για να γλιτώσουν από τις φλόγες και τους καπνούς.
Σε άλλο βίντεο οι επιβάτες βγαίνουν από τα παράθυρα του τρένου της γραμμής Κεϊό, το οποίο έχει ακινητοποιηθεί σε έναν σταθμό, στα δυτικά προάστια της ιαπωνικής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo, οι τραυματίες είναι 15. Η δημόσια τηλεόραση NHK κάνει λόγο για 17 τραυματίες, εκ των οποίων ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Ο δράστης επιτέθηκε στους επιβάτες με μαχαίρι και άναψε φωτιά, ρίχνοντας ένα αδιευκρίνιστο υγρό. Συνελήφθη επί τόπου με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
- Ο Τραμπ επαναφέρει την απειλή κατά του Ιράν με στρατιωτική δράση και πιθανή συμμετοχή του Ισραήλ
- Δένδιας: Δέκα χρόνια από την αμυντική αυτονομία της Ευρώπης
- Υεμένη: Αμερικανικές επιθέσεις σε πάνω από 100 στόχους των Χούθι, που καταγγέλλουν θανάτους αμάχων
- Τουρκία: Χωρίς πρόθεση σύγκρουσης με το Ισραήλ στη Συρία, αλλά θα προασπίσουμε την εθνική μας ασφάλεια
- Στα Νέα της Πέμπτης: Ένα φιάσκο με ονοματεπώνυμα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr